Följ Värmdö kommun

10 års jubileum för 9:ornas danskväll!

Pressmeddelande   •   Jan 16, 2012 08:00 CET

Dansinspiratörerna håller kurs i pardans för alla elever i år 9 för tionde året i rad. Därefter bjuds alla elever till en gemensam danskväll med TITANIX som står för musiken och får dansgolvet att gunga!

Från fredag 27 januari till och med tisdag 31 januari håller Dansinspiratörerna kurs i pardans för alla elever i år 9. Därefter bjuds alla elever på en gemensam danskväll tisdag den 31 januari i VIF-hallen, Hemmesta kl 19.00-21.30. TITANIX står för musiken och får dansgolvet att gunga!

Dansinspiratörerna leder och peppar eleverna på dansgolvet för tionde året i rad. Värmdöpolarna, deltagande skolor samt fritidsgårdspersonal tjänstgör också under kvällen. Värmdö IF håller i caféet.

Dansinspiratörerna utgörs av två personer, Per-Olov och Åsa Jacobsson, båda med lång erfarenhet av dansträning med ungdomar. De reser land och rike runt för att lära ut foxtrot, vals och bugg. PeO och Åsa har besökt Värmdö i flera års tid och är ett led i det drogförebyggande arbete som Värmdöskolorna kontinuerligt arbetar med.

Dansen gör succé varje år och elevutvärderingarna visar på att det är ett mycket uppskattat arrangemang.

Med gemensamma krafter möjliggör vi så dansprojektet i år igen som dessutom fyller 10 år.

Välkommen till dansgolvet!


Arrangörerna i Värmdö Kommun:


Kundvals- och finansieringsavdelningen, kulturenheten och fritidsenheten

Polarna Värmdö / Socialkontoret
Värmdö skolor/ Pro Varmdo samt friskolan Lemshaga akademi

Värmdö fritidsgårdar/Pro Varmdo
Värmdö IF

Värmdö är Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här bor drygt 38 000 människor, på sommarhalvåret växer kommunen med över 100 000. Inom bara 20 minuter finns Stockholm, med alla sina möjligheter i form av arbete, kultur och nöjen.