Följ Värmdö kommun

Invigning av Ingarö föreningshus

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2018 11:50 CET

I slutet av 2017 stod det nya föreningshuset vid Ingarö IP klart. Den 14 februari bjuder kommunen och Ingarö IF in till officiell invigning.

Föreningshuset innehåller både expedition, utbildningsrum, domarrum och servering och är anpassat för människor med funksvariationer. Byggnaden är även utrustad med en större yta som ska kunna utnyttjas för olika evenemang, så som teaterföreställningar, utbildningar och möten.

- Äntligen har möjligheten funnits att bygga ett föreningshus med flera omklädningsrum och utökade ytor, som kan användas av olika föreningar. Ett viktigt tillskott till Ingarö, säger Fredrik Sneibjerg (L), kommunalråd och ordförande i Kultur- och fritidsnämnden i Värmdö kommun.

Invigningen hålls på plats vid det nya föreningshuset, Ingarö IP. Evenemanget är öppen för alla och startar klockan 16.00 med öppet hus i den nya lokalen. Den officiella ceremonin startar sedan kl. 18.00 och leds av Fredrik Sneibjerg samt Mikael Grennäs, ordförande i Ingarö IF. Ingen föranmälan krävs.

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med drygt  43 000 invånare och över 10 000 öar. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor. Följ oss på Facebook och Instagram.