Följ Värmdö kommun

Värmdö Nattvandrare får årets utmärkelse för social insats

Pressmeddelande   •   Maj 30, 2018 14:18 CEST

Värmdö kommun överlämnar årets utmärkelse för social insats till Värmdö Nattvandrare.

Värmdö kommun delar årligen ut en utmärkelse för sociala insatser för att uppmärksamma goda insatser bland kommunens medborgare och ideella föreningar inom det sociala området. Årets utmärkelse om 20 000 kr tilldelas Värmdö Nattvandrare.

Värmdö Nattvandrare skapar en trygghet för kommunens medborgare genom att vara synliga på kvällar och nätter och bistå med stöd där det behövs. Med sitt engagemang och positiva bemötande bidrar föreningen till inspiration och utveckling av frivilliga sociala insatser i kommunen.

- Nattvandrarna har under lång tid gjort en stor insats i Värmdö och för Värmdöborna. De jobbar ofta i det tysta och vi vill uppmärksamma deras arbete, säger Peter Frej (M), socialnämndens ordförande.

Socialnämnden står bakom utmärkelsen, som överlämnas i samband med festivalen Vi på Värmdö den 6 juni i Gustavsbergs hamn. 

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med drygt  43 000 invånare och över 10 000 öar. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor. Följ oss på Facebook och Instagram.