Följ Värmdö kommun

Pressmeddelanden 4 träffar

Värmdö och KTH tillsammans för en hållbar skärgård

Värmdö och KTH tillsammans för en hållbar skärgård

Pressmeddelanden   •   Jun 05, 2018 15:20 CEST

Nu är det undertecknat, samverkansavtalet mellan Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, och Värmdö kommun gällande ett strategiskt partnerskap kring utbildning, forskning och innovation. Under en första ledningsdialog på Säby säteri diskuterades samarbeten inriktat på hållbar skärgårdsutveckling, decentraliserade och enskilda vatten- och avloppslösningar, samt teknik och ekologi i marin miljö.

Nytt varumärke lanseras för Värmdö

Nytt varumärke lanseras för Värmdö

Pressmeddelanden   •   Sep 02, 2011 14:00 CEST

Värmdö kommun har sedan hösten 2010 arbetat tillsammans med det lokala näringslivet, föreningslivet och medborgare för att ta fram en nytt varumärke för hela Värmdö. I samband med den flytande båtmässan ”Allt på sjön” i Gustavsberg lanseras den nya plattformen. Drygt 200 personer har deltagit i arbetet som syftar till att skapa stolthet, samsyn och en gemensam identitet för platsens aktörer.

Besked idag: Villeroy & Boch bygger ny fabrik i Gustavsberg

Pressmeddelanden   •   Sep 06, 2010 16:23 CEST

Villeroy & Boch Gustavsberg AB meddelade på måndagen att man antagit en avsiktsförklaring om att senast 2013 flytta till en ny produktionsanläggning i Gustavsberg. - Det här är ett mycket glädjande besked för Värmdö kommun, säger Kommunstyrelsens ordförande Lars-Erik Alversjö (M) och oppositionsrådet Lars Bryntesson (S) i en gemensam kommentar till beskedet.

Gemensamt uttalande med anledning av Villeroy & Boch:s åtgärdspaket

Pressmeddelanden   •   Mar 20, 2009 15:15 CET

Värmdö kommun har på förmiddagen mottagit besked, av ledningen i Villeroy & Boch Gustavsberg AB, om ett förberedande varsel för anställda vid fabriksverksamheten i Gustavsberg.