Följ Värmdö kommun

Pressmeddelanden 4 träffar

Miljöbelöningen till kooperativet Ren Servis

Miljöbelöningen till kooperativet Ren Servis

Pressmeddelanden   •   Maj 30, 2018 13:49 CEST

Årets miljöbelöning går till kooperativet Ren Servis. De får priset för sitt målmedvetna arbete med att uppfostra både politiker och tjänstemän i kommunhuset gällande återvinning och miljösortering.

Funkismello i Värmdö

Funkismello i Värmdö

Pressmeddelanden   •   Sep 12, 2017 10:54 CEST

Värmdö kulturskola ansluter sig till Funkismello, Sveriges största sångtävling för personer med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS.

KomAn-projektet nominerad till GötaPriset

Pressmeddelanden   •   Feb 05, 2013 16:30 CET

KomAn-projektet har sedan 2009 arbetat för att fler personer med funktionsnedsättning ska få möjlighet till arbete eller studier. Nu har KomAn blivit nominerat till GötaPriset, som delas ut till Sveriges bästa utvecklingsprojekt i offentligt sektor. – EU-projektet KomAn har varit lyckat, fler än vi hade som mål har fått arbete, säger Värmdö kommuns socialchef Ylva Sjögren.

Mångmiljonsatsning i EU-projektet KomAn

Mångmiljonsatsning i EU-projektet KomAn

Pressmeddelanden   •   Aug 25, 2009 05:00 CEST

Kommunerna Värmdö, Tyresö, Nynäshamn och Haninge, berörda försäkringskassor och arbetsförmedlingar samt EU gör mångmiljonsatsning för att öka möjligheterna för personer med psykiska, neuropsykiska och kognitiva funktionshinder att komma ut på arbetsmarknaden! Onsdagen den 26 augusti, kl 14 – 16 bjuder vi in till kick-off på Gustavsbergsteatern i Gustavsbergs centrum.