Följ Värmdö kommun

Pressmeddelanden Visa alla 9 träffar

Media no image

10 års jubileum för 9:ornas danskväll!

Pressmeddelanden   •   Jan 16, 2012 08:00 CET

Dansinspiratörerna håller kurs i pardans för alla elever i år 9 för tionde året i rad. Därefter bjuds alla elever till en gemensam danskväll med TITANIX som står för musiken och får dansgolvet att gunga!

Skolverket uppmärksammar Värmdö ungdomsparlament

Skolverket uppmärksammar Värmdö ungdomsparlament

Pressmeddelanden   •   Sep 12, 2011 14:54 CEST

Kolla källan är en del av Skolverkets satsning på IT i skolan och har i uppdrag att uppmuntra skolors IT-användande. De omvärldsbevakar och ger praktiska tips till skolors arbete med källkritik och säker internetanvändning. Kolla källan har uppmärksammat Värmdö ungdomsparlament och samarbetet mellan gymnasieskolan och de förtroendevalda.

Media no image

Skolinspektionen har granskat Värmdö kommun

Pressmeddelanden   •   Jun 21, 2011 10:55 CEST

Skolinspektionen har under första halvåret 2011 genomfört en tillsyn av Värmdös skolor. Tillsynen har inriktats mot fyra huvudområden: Måluppfyllelse, trygg lärandemiljö, ledning och utveckling samt tillgång till utbildning. Huvudinriktningen på tillsynen är förbättringsarbete. Det innebär att Skolinspektionen ger klara och tydliga besked om vilka brister man funnit.

Media no image

Inbjudan till presskonferens

Pressmeddelanden   •   Apr 16, 2010 10:54 CEST

Den nuvarande majoriteten i Värmdö, ”Allians för Värmdö”, har mot bakgrund av den debatt och opinion som skapats kring skolornas kvalitet och betygssättning i Värmdö nu samlats för en gemensam satsning för att lyfta skolorna i Värmdö. Välkommen till presskonferens där ”Allians för Värmdö” kommer att presentera sin syn på kvalitet och betygsättning i Värmdös skolor.