Följ Värmdö kommun

Pressmeddelanden 4 träffar

750 tusen kronor till Värmdös kulturskola!

750 tusen kronor till Värmdös kulturskola!

Pressmeddelanden   •   Jun 19, 2018 16:42 CEST

Värmdö kulturskola finns med bland de 217 kulturskolor runt om i landet, som får möjlighet att ta del av de 99 miljoner kronor som Kulturrådets nya resurscentrum för kulturskolor, Kulturskolecentrum, delade ut nyligen.

Skolverket uppmärksammar Värmdö ungdomsparlament

Skolverket uppmärksammar Värmdö ungdomsparlament

Pressmeddelanden   •   Sep 12, 2011 14:54 CEST

Kolla källan är en del av Skolverkets satsning på IT i skolan och har i uppdrag att uppmuntra skolors IT-användande. De omvärldsbevakar och ger praktiska tips till skolors arbete med källkritik och säker internetanvändning. Kolla källan har uppmärksammat Värmdö ungdomsparlament och samarbetet mellan gymnasieskolan och de förtroendevalda.

Extra pengar till Värmdölärare som deltar i Lärarlyftet

Pressmeddelanden   •   Dec 11, 2009 08:37 CET

Kommunens utbildningsnämnd har nu beslutat att lärare i Värmdö som deltar i Lärarlyftet ska få möjlighet till en ekonomisk kompensation upp till högst full lön.

Frukostseminarium om språkstöd för nyanlända

Pressmeddelanden   •   Maj 25, 2009 13:37 CEST

Projektet "Språkstöd för nyanlända" är ett samarbete mellan kommunerna Värmdö, Haninge, Järfälla och Stockholms LO-distrikt, som har resulterat i en manual med olika konkreta tips för hur arbetsgivare och arbetskamrater kan stötta en nyanländ i dennes språkutveckling. Manualen presenteras vid ett frukostseminarium den 28 maj.